2016-06-17
又係團購試菜環境:可能灣仔貴租,所以間餐廳都好細間。佢啲桌都比西餐廳細少少。但佢比左個位我地方袋都okService:有個waitress真係好nice又好笑容。真係要比個like佢我地問佢事日餐湯係咩都講解得好詳盡。我地心大心細落左好耐order.佢仲好nice咁笑住等我地決定食咩。最搞笑,我地唔覺意叫左佢過黎,佢知唔係叫佢仲同我地講笑。食物:龍蝦湯:好濃,幾好味煙三文魚沙律:一般啦。法式田螺:雖然賣相唔靚,但估唔到佢咁好食,佢個薯溶好好食。羊扒:好好食,好香,好嫩!加埋啲汁豬手:個皮好香趣,內又咸香,好食!三文魚扒:加埋檸檬汁都好fresh.牛扒:唔知係咪其他扒好食,令佢失色左。一般啦。甜品:火焰雪山:無論視覺,味覺都好正!NY cheese cake:一般,少左酸忌廉。Blue berry cheese cake: 一般啦。Tiramisu:一般啦。焦糖布甸:本人最愛,所以我覺得好食。綠茶奶凍:有驚喜,估唔到咁香既綠茶味。好食。咖啡奶凍:咖啡好淡,佢奶味較多。整體:依間餐廳都唔錯!
環境:
食物:
龍蝦湯:好濃,幾好味
煙三文魚沙律:一般啦。
法式田螺:雖然賣相唔靚,但估唔到佢咁好食,佢個薯溶好好食。
羊扒:好好食,好香,好嫩!加埋啲汁
豬手:個皮好香趣,內又咸香,好食!
三文魚扒:加埋檸檬汁都好fresh.
牛扒:唔知係咪其他扒好食,令佢失色左。一般啦。
甜品:
火焰雪山:無論視覺,味覺都好正!
NY cheese cake:一般,少左酸忌廉。
Blue berry cheese cake: 一般啦。
Tiramisu:一般啦。
焦糖布甸:本人最愛,所以我覺得好食。
綠茶奶凍:有驚喜,估唔到咁香既綠茶味。好食。
咖啡奶凍:咖啡好淡,佢奶味較多。
整體:依間餐廳都唔錯!