2011-05-09 4 瀏覽
本來諗住食泰國菜,點知嗰間餐廳居然已經結業,就進選了這間頗受好評的和民。因為去的早,所以冇等位,不過我們出來之後外面就已經排起了一條長龍。燒物套餐真喺話好好味!鮮嫩可口,而且入味三分,醬燒的帶子尤其惹味不記得名的披薩一向都中意食薄批,又蘇又脆,熱辣辣的尤其好食。這份批味道也相當不錯壽司套餐有點失望,不過可能是個人口味問題,因為我不太中意食魚生。糯米有些鬆散,也不夠香甜。明太子芝士玉子燒難食到極,居然仲有些許的雞蛋腥,芝士有些稀。今次最失望就喺呢道菜了聽講呢度嘅牛肉石鍋飯好正,不過兩個人已經有D食不下了,只好留待下一次Anyway,味道都算唔錯嘅啦!而且,呢度光線柔和,環境頗私密,甚為安靜,傾計再好不過了。今次來的早,又唔使排隊,餐飯真喺食得好開心
燒物套餐
真喺話好好味!鮮嫩可口,而且入味三分,醬燒的帶子尤其惹味
不記得名的披薩
壽司套餐