2011-05-21 252 瀏覽
見有幾個食評都話呢度會被屈食貴價野, 好彩上次去既時候冇被屈. 可能唔係坐bar檯, 或被佢睇出我係冇錢比佢屈既.冇book檯, 只係行過想食日本野, 19:30walk-in本來冇位, 但有張檯八點半先有booking, 個waitress問我地兩人一個鐘後交檯有冇問題, 我地冇所謂就坐咗靠牆既四人檯, 坐位都幾闊幾舒適.因時間關係, 唔係叫太多野, 只係叫assorted sushi同稻庭烏冬. 連埋前菜.前菜係2隻瀨尿蝦加青瓜, 好新鮮清甜, 個酸汁亦好美味, 唔錯assorted sushi 份量比我想像中少. 不過個Toro真係好 肥美, 可惜得一片, 海膽係第二美味, 唔算少但如果呢兩樣可以x2就好嘞.加埋碗烏冬啱啱夠飽,扁身既稻庭烏冬係我至愛, 麵豉湯底味道啱啱好. 佢地有其他款式烏冬選擇, 但我冇為意因為我只會揀稻庭烏冬

前菜-瀨尿蝦
Assorted Sushi