2019-03-26
<Genki Sushi>-本身真係冇諗住寫元氣壽司 成日食 食到都冇乜感覺咁啱食lunch見到 “呑拿魚餐目大比拼”個promotion Menu見佢呢個避風塘呑拿魚壽司 claims itself to be全球冠軍🏆又話自己係香港代表乜乜乜 即管試一試佢—————————————————————-『避風塘呑拿魚壽司』🍣 - $12-賣相係幾靚 一片四邊燒過既呑拿魚上面有蔥花 炸蒜粒 炸蔥頭 仲有少少紅色嘅脆脆不過唔知係上碟定傳菜嘅問題 部份配料左落隻碟不過其實都無可避免 🙈味道方面 可能我真係比較傳統 唔係幾接受到呢種壽司本身以為同脆蒜油甘魚咁上下 識落先知原來差天共地成件壽司既味道 都被上面配料蓋過就連味道咁強嘅吞拿魚 都只係入口第一啖略略食得出之後除咗辣味就係蒜味 除咗蒜味就係辣味真心覺得可以話係晒咗件壽司🤦🏻♂️—————————————————————P.S. 元氣忠實擁躉都頂唔順🤷🏻♂️#foodbeggar #hkfood #food #sushi #tuna #tunasushi #garlic #admiralty #begginginadmira
本身真係冇諗住寫元氣壽司
之後除咗辣味就係蒜味 除咗蒜味就係辣味
真心覺得可以話係晒咗件壽司🤦🏻♂️
—————————————————————
P.S. 元氣忠實擁躉都頂唔順🤷🏻♂️
#foodbeggar #hkfood #food #sushi #tuna #tunasushi #garlic #admiralty #begginginadmiralty #beggingin金鐘 #begginginhk