(非會員)
2009-03-02 368 瀏覽
昨晚同老公去吃晚飯, 叫了一個原價$198既二人套餐, 特價錢148。真係認真嘛嘛啦, 份量不夠, 食物又不夠熱, 真係物非所值哩!壽司拼盤: size 超細魚生沙津: 生菜托底佔了飯碗一半, 三文魚粒就切到細無可細麵鼓湯: 最離譜 !!! 居然是凍的!鰻魚飯: 小得可憐, 兩人分勉強有兩碗, 但鰻魚的份量都仍然是切細粒到與飯溶為一體, 也不是熱哄哄的帶子沙律: 勁多沙律醬, 完全吃不出帶子鮮味果物: 最好笑, 就是把橙切開一半, 然後將橙肉反轉放在半圓形的橙皮中當晚餐廳都算是九成滿, 外面還有人等位。不知是否太忙, 食物上菜的速度奇慢 ... 可以話站站停啦! 我同老食到最後好無癮咁叫埋單, 不如我所料, 埋單的反應是最快的 ...唉, 吃完我都可以叫做飽的, 但卻沒有滿足的感覺。老公重慘, 要回家補上一修叮叮點心。俾成 $164 吃一頓晚飯, 真係覺得自己做左水魚哩!

壽司拼盤: size 超細
魚生沙津: 生菜托底佔了飯碗一半, 三文魚粒就切到細無可細
麵鼓湯: 最離譜 !!! 居然是凍的!
帶子沙律: 勁多沙律醬, 完全吃不出帶子鮮味