2021-02-23
登打士街成條街都好多黃店,又好多手搖,就諗住試下新鮮野啦!一去到間舖頭就見到佢門面都好黃,個名又好文青😏好搞笑係我同朋友研究左好耐咩係霸王別姬,又睇唔到佢啲英文字😂最後都係要問店員先知係咩黎,但多料到嚇怕左我同朋友🤭所以我地最後都係叫左其他野飲🤪==============================🥤 茶半香初 @mega.tea.hk📍 旺角登打士街43C號地舖 (港鐵油麻地站 A2 出口, 步行約3分鐘)⏰ 星期一至日 12:00 - 23:00 ==============================1️⃣【白桃烏龍 加芋圓】$31本身係想試七彩芋圓,不過好可惜無曬🥲因為佢無得走冰,所以小編都係照舊叫左微糖少冰飲落第一啖真係好重白桃味,反而烏龍味唔係好出🤔芋圓方面,佢個size係細粒個款,就咁睇都見到佢每一粒個size都唔同🥰咬落唔算話好QQ,但係會咬到佢入面仲有啲芋頭,係唔錯👍🏻整體杯野飲都幾解渴同清新,如果烏龍味再出少少會更佳!🥳(🔥 怒飲指數:7.5/10)==============================💢 openrice外賣自取85折優惠!💢 可
一去到間舖頭就見到佢門面都好黃,個名又好文青😏
最後都係要問店員先知係咩黎,但多料到嚇怕左我同朋友🤭
所以我地最後都係叫左其他野飲🤪
🥤 茶半香初 @mega.tea.hk
📍 旺角登打士街43C號地舖
(港鐵油麻地站 A2 出口, 步行約3分鐘)
⏰ 星期一至日 12:00 - 23:00
1️⃣【白桃烏龍 加芋圓】$31
本身係想試七彩芋圓,不過好可惜無曬🥲
因為佢無得走冰,所以小編都係照舊叫左微糖少冰
飲落第一啖真係好重白桃味,反而烏龍味唔係好出🤔
咬落唔算話好QQ,但係會咬到佢入面仲有啲芋頭,係唔錯👍🏻
整體杯野飲都幾解渴同清新,如果烏龍味再出少少會更佳!🥳
(🔥 怒飲指數:7.5/10)
💢 openrice外賣自取85折優惠!
💢 可透過社交平台/電話下單外賣自取!
💢 提供shopper外送/ 外賣自取服務!
🔥評分:
環境:8/10 (外賣)
味道:7.5/10
性價比:8/10