2021-12-08
夜晚自己一條友食唔知食乜好周圍行。。行吓行吓見到依間日本嘢,所以就好食唔好食到時一次啦。。。一個去都有兩個人叫緊到會嗰啲,我諗應該味道都OK掛舖頭就主打外賣㗎啦一睇就知,因為得四人枱同埋一行吧枱我諗總數座位都唔會多過8個。不過佢個價錢牌價錢都唔算特別平以太子區來講,最後叫個海膽蟹膏蟹肉當飯+可樂,總數130幾蚊!價錢話貴唔貴話平唔平囉叫做,但係正常你見佢店面比呢個價錢你就會覺得好似有啲唔抵囉,因為我見餐牌上面其他魚生飯係去到400,500一個俾錢嘅時候攞張$500出嚟,點知佢話爛咗唔收!我望一望張銀紙我先至係爛咗少少我諗一cm內嘅長度啦。。佢話俾銀行話得多所以唔收喎!咁佢態度上綱冇嘢嘅但係你會覺得唔舒服囉,不過最後我用八達通俾咗錢嘅到江山原來有個麵豉湯仲有三隻煎餃子,味道都OK嘅!不過呢個價錢可以有更好嘅選擇囉我覺得
行吓行吓見到依間日本嘢,所以就好食唔好食到時一次啦。。。
一個去都有兩個人叫緊到會嗰啲,我諗應該味道都OK掛