2017-07-01 153 瀏覽
早前聽同事講有間BAR RESTAURANT 有BAND SHOW 睇幾特別咁,特登早一日訂位約埋FRIENDS去試下順便聚下。由於有D事遲左少少到,不過STAFF好NICE 有室內同室外位置,要睇BAND SHOW同近海旁海景梗係要揀外面喇。有做功課既我梗係上網睇過有咩好食推介架喇~好快點左野飲同野食:STRONGBOW & MURPHY'S 前者BUBBLES豐富同有APPLE CIDER味道MIXED   好好飲,好啱女仔或唔太識飲酒既朋友,另一杯啱鍾意DARK BEER既朋友,泡泡好綿好滑,正點左小食BUFFALO CHICKEN WINGS,好鍾意BLUE CHEESE好濃既芝士味道,仲有SPICY SAUCE,混埋一齊食又好夾!有芟酒飲飲點可以冇PIZZA架,由於本人好鍾意食海鮮,就點左DOG HOUSE SEAFOOD PIZZA,原來幾大碟架喎~夠份量朋友話想食公司三文治THE DOG HOUSE CLUB,我就冇乜特別偏好,點左俾朋友,出到黎"嘩"左一聲,又係大大碟,中間仲有粗身FRENCH FRIES,又幾脆,啱晒送啤酒~HAHA~重點係個LIVE BAND,原來晚

有做功課既我梗係上網睇過有咩好食推介
架喇~

好快點左野飲同野食:

STRONGBOW & MURPHY'S

重點係個LIVE BAND,原來晚晚都有得聽有得睇架,D 歌算耳熟能詳既,偏歐美既,不同一般酒吧既歌成日REPEAT又REPEAT

最後聽左食左好耐,坐左幾個鐘,好彩冇人趕咋,哈哈
STRONGBOW
MURPHY'S