2018-09-01 1382 瀏覽
Hola 西班牙語意思係Hello, 聽到個名,簡單又有親切感。平時搵地方同狗狗去食野好難,呢間野好驚喜可以帶狗坐入面冷氣地方,我諗香港都無乜幾間,夏天落雨天岩晒。入到裡面感覺成間野設計好舒服同有心思,英倫風格,喜歡佢既吊燈同牆壁上一幅幅相片,又有梳化位,岩晒假日黎Chill下。野食方面,我地星期六大概蕉早9點幾到,簡左Hola Classic and Vegetarian Classic,講到有心思,食物方面要讚賞一下,好大份,賣相吸引,先講牛角包個Size岩岩好同鬆脆,粟米好香牛油味同香草,茄汁豆同洋蔥碎一齊煮熱過,牛乳炒蛋夠滑同熟度岩岩好,最要讚係煙肉,因為平時我麻麻地煙肉,怕乾又鹹,佢地既煙肉,唔乾不但只仲重蜜糖味,令到煙肉好香甜同鹹味岩岩好,另外沙津新鮮配麻醬,雞肉腸就無咩突別,正常味道。飲品方面,我地都係飲白咖啡,平時我飲開熱飲,但因為呢度既凍飲係用燈泡杯,所以為左呃like叫凍飲😂 白咖啡都夠滑,味道就無咩突別驚喜。最後兩個人兩個早餐埋單$158,本人覺得好抵食👍🏼👍🏼食食下一路都會見到有人帶狗入黎,睇黎呢度都出名係狗友集中地,下次放假一定會再黎,同格黎啲狗狗玩得好開心

最後兩個人兩個早餐埋單$158,本人覺得好抵食👍🏼👍🏼

食食下一路都會見到有人帶狗入黎,睇黎呢度都出名係狗友集中地,下次放假一定會再黎,同格黎啲狗狗玩得好開心🤣🤣

支持呢間小店,店員都好有禮貌同愛狗人士,感覺窩心。