2010-10-03 98 瀏覽
出奇地星期天的中午去到PAPPAMIA得幾台人, 地方很大係唔係好夠冷氣. 我地叫了一個LAKSA 河及多士.1. LAKSA 河很SURPISED地幾多料及稀有地有幾隻 獅庵, 獅庵非常甜沒有fishy taste. 河粉有一種特別的香味及帶有咬口. 再看看menu, 原來河粉不是用本地的河粉. 湯內有2件雞, 非常滑味帶淡, 豆pop及魚片吸了湯的味, 都幾spicy. 很喜歡佢地的湯, 比我向singapore食更好食.2. 多士, 很大件勁鬆化, 可惜我叫錯了奶油味, 如果係架yan我怪我會比佢200分.3. lemon tea內有honey怪不知加左小小sugar就甘甜. 大家要注意p.s. 其實地物唔似食評說得甘差, 從地方例如裝修及用品睇得出主人都下過下心機. 不過對於服務呢, 可能真係太多part time啦, 所以對食物未必甘熟. 食物推介:河粉及勁期待佢地既豬排飯.........

食物推介:河粉及勁期待佢地既豬排飯.........