一間好有藝術氣息同色彩嬪繽紛既餐廳,擺左唔少展品同藝街掛畫,燈光好岩打卡😎,最特別之處係有得做藝術打印飲品可選咖啡或朱古力基底😍🫶 只要跟餐+$48比張相佢就有了🫶🫶好靚❤️🌐火炙尼斯吞拿魚沙律超級大份足料,吞拿魚外層燒得恰到好處,味道濃郁,口感鮮嫩,沙律清新同夠濕潤好好食🫶-Chief’s Special-🌐橄欖油炒墨魚汁意粉配帶子佢以橄欖油炒蒜粒,意粉軟硬度好岩我地心意,帶子有成五大粒烤一烤個面,食落鮮甜,熟成度岩岩好,同埋呢個唔會食到成口黑色😝🫶🌐招牌安格斯牛肉漢堡個牛烤得好香,牛肉相當豐厚,一口都咬唔晒要分開上下咁食,超juicy😍勁好食!+$48 可升級加配餐湯&飲品🫶 都幾抵~🌐打印藝術朱古力我地揀左之前一齊去郊外一張好中意既相❤️ 張相既顏色都幾豐富嫁,估唔到印出黎都幾清晰無失真,超靚😘😘佢係一路飲到底個圖都唔會消失😳同之前飲過既唔同,唔洗驚整爛個圖🤣🤣🌐洋甘菊柚子茶另外叫左個茶暖暖肚,養顏又健康❤️ 解膩很不錯,同埋隻杯好靚,好岩呢到既主題😎

🌐火炙尼斯吞拿魚沙律

-Chief’s Special-
🌐橄欖油炒墨魚汁意粉配帶子

🌐招牌安格斯牛肉漢堡

+$48 可升級加配餐湯&飲品🫶 都幾抵~

🌐打印藝術朱古力
佢係一路飲到底個圖都唔會消失😳
同之前飲過既唔同,唔洗驚整爛個圖🤣🤣

🌐洋甘菊柚子茶