2014-06-29 2307 瀏覽
我真係非常之鍾意食拉麵,所以久唔久都會出去搵食,,今次就決定同朋友一齊試下呢間,非常之唔錯嫁,首先要讚下既係依到既服務,佢既職員既服務同埋禮貌真係一流!可以講係有求必應,又唔會唔肯做,真係幾好入到一坐低就見到依個魷魚筒飯餐,已經吸引到我,原來佢係每日限定供應既,不過我;叫個時就仲有既,。依個Set就包左飯仲有面,一個人真係份量太多,食落個魷魚筒都唔算太差,不過就比較硬身左少少,食落都唔算太差既,不過就唔番食。講起依到拉面絕對係主打,今次依個鹽味拉面水準十分高,碗中間會有一粒鹹鹹既脆梅,依個就好似係佢地既標記咁,講講佢個鹽味湯底,真係非常好飲,有好濃既海鹽味道,唔會過份咸, 食落都唔錯,面都幾好岩我自己食既口感。