今日同友人專程黎見識下呢間冰室,我黎影左好多相但未post上黎!有懷舊的野食,但我冇叫到因為聽人講蛋撻,波羅包都冇咖啡味,所冇叫了其他$39睇食評好多人都推介的碎朱古力咖啡星冰樂,我就試下!真係好好欲,甜度岩岩好,加左朱古力口感更加特別,每吸一口都覺得都幸福呢$12我叫左榛子咖啡卷,咖啡愛好者既我,當然叫野食都一定要有咖啡在內,同埋都見有人推介我一試都覺得隻味好怪,試不到有榛子同咖啡味,只係普通卷蛋,有蛋白味既,我朋友都試過都話怪!叫了blueberry cheese cake$30我試左一口,果然好好味!cheese不硬也不利,入口溶化好正,我食個Dcheese都係硬的蘋果肉桂批,我覺得麻麻地,可能我不喜歡蘋果批隻味(m記個個)隻味差不多一樣,所以我唔中意食掛!$18朱古力批好好味.!好脆,有濃濃的朱古力,份量足夠!
睇食評好多人都推介的碎朱古力咖啡星冰樂,我就試下!
叫了blueberry cheese cake$30
朱古力批好好味.!好脆,有濃濃的朱古力,份量足夠!
5 分鐘 (堂食)