2017-06-20
尋日同屋企人嚟食lunch,平時行過聞到都好香,不過好多人,所以一直都冇試,而尋日因為時間早,終於可以試下😄😄😄入座後,見到餐牌花多眼亂,有好幾個套餐,樣樣都好吸引,最後選擇左一個二人餐,有安格斯牛柳,有龍脷,有西芹炒蝦仁鮮魷之前曾響東涌食過一次鐵板燒,估唔到今日會再有機會食,反而屋企人係第一次食,所以感覺好新鮮😎😎首先一上枱嘅係湯,之後就係廚師炒菜:好香,好有蒜味,菜好爽口,之後就會奉上白飯,飯面會有啲芝麻,好香口然後就係牛柳,:一入口好滑,而且好有口味,好多肉汁,宜家諗返都流晒口水😙😙😙之後就係西芹炒蝦仁鮮魷:熱辣辣,一炒起就食,好香好惹味,不過差唔多食到底,就開始辣😆😆,所以最後果啲比左屋企人食最後係煎龍脷:雖然好香口,不過個人認為乾身左小小,不過都係好味嘅🤓🤓🤓我地兩人都加左杯冬瓜茶,走冰,唔太甜,幾好應該短期內會再光顧🖒🖒🖒**由於掛住食同望住靚仔廚師,所以唔記得影多啲相😂😂😂😂
我地兩人都加左杯冬瓜茶,走冰,唔太甜,幾好
應該短期內會再光顧🖒🖒🖒
**由於掛住食同望住靚仔廚師,所以唔記得影多啲相😂😂😂😂
安格斯牛柳