2022-09-17 6 瀏覽
一起今日突然鈎起咗條串燒癮,即刻搵埋朋友一齊出嚟食,最後搵咗距離屋企唔遠嘅一間串燒店。店員好nice👍🏻,會主動推介每日新鮮同埋店裏面嘅招牌菜,仲好有禮貌。店裏面都算乾淨,坐得好舒服☺️👍🏻叫咗幾款串燒,大部分都係店裏面嘅招牌菜,由於本人係食肉瘦,所以會叫多啲肉嚟食😝🫣蒜香燒日本姬路生蠔蒜香清酒烤焗活蜆山椒燒豬頸肉串極尚鹽燒牛舌 孜然燒雞中翼 烤雞髀肉串 蒜蓉燒原條茄子話梅燒菠蘿串燒全部都好好味,最出色嘅我會揀山椒燒豬頸肉串 同話梅燒菠蘿 ,之前無食過山椒燒出嚟嘅串燒,估唔到個調味咗特別,配埋豬頸肉嘅肉質真係一流😝菠蘿配話梅汁我之前都未試過,同想像中一樣咁夾,菠啱哂我哩啲鍾意食酸嘢嘅人,菠蘿都係做到好冧好冧😝蒜香清酒烤焗活蜆 啲蜆好肥厚肉大,湯底又夠清,仲有成20隻咁多,真係必點
一起

蒜香燒日本姬路生蠔