2023-12-15
前排崇光百貨做特價,所以特登去掃貨🥹順便BOOK 左呢間隱世餐廳,我地係藍龍蝦Set,👧🏻👦🏻👧🏻👦🏻真係有驚喜。隆重介紹呢個:🌸草莓芝士蛋糕 🌼草莓芝士蛋糕口感丝滑,芝士香浓,草莓带来了清新的甜腻。饼底松脆,与芝士层次相得益彰。整体口感和味道搭配完美,令人回味无穷的。💕 法國藍龍蝦(每位半隻) 💕超級大碟,魚肉鮮美多汁,而且配合獨特醬汁非常惹味。❣️ 蘇格蘭刺身帶子❣+ 原隻韓國鮑魚+ 西班牙新鮮藍青口。蘇格蘭刺身帶子,一啖落去,就能感受到帶子飽滿嘅質地與甘甜嘅滋味。刺身帶子清新嘅海洋味道混合咗輕輕嘅甜味,無論係口感定味道都絕對摰心😍。仍然保留住嗰種原始嘅新鮮感⭐️,喜歡海鮮嘅你,一定要試下呢款美食呀👌。同時,佢配埋原隻韓國鮑魚,令呢份菜式嘅滋味越發提升。鮑魚嘅口感扎實又鮮甜,帶有一點淡淡嘅海洋香味,一啖咁落去,肯定令人回味無窮💖。每一啖都係那麼的滿足😇,完全能夠感受到原隻韓國鮑魚嘅獨特風味👏。最後,西班牙新鮮藍青口更係俾人驚艷😳。佢嘅味道豐富,帶有淡淡嘅鹹味與海水嘅香氣,同上頭兩款海鮮非常搭。當你食到呢款美食,你一定會驚嘆於西班牙藍青口如何能咁美味同新鮮👍。總括,呢三款菜式嘅美味巧妙地
隆重介紹呢個:
超級大碟,魚肉鮮美多汁,而且配合獨特醬汁非常惹味。
總括,呢三款菜式嘅美味巧妙地結合咗喺一齊,創造出咗呢道絕美嘅海鮮大餐🍽️。彈牙嘅帶子🍣,醇厚嘅鮑魚🥘,再到鮮美嘅藍青口,無一不令人感到滿足,攝人心魄🌟。絕對係每個海鮮愛好者都應該嚐試嘅美饌🍲。
必食之選,
油甘魚、好creamy好完美,海水味滿口都係,醬汁清爽解膩。
真心覺得呢間餐廳的菜式都好正宗,廚師好用心烹調,下次會帶埋朋友一齊encore!👍🏻👏🏻