荃灣荃興徑呢到既台式飲品舖開到成行成市,今日試左間比較特別既,冇令我失望👏👏沐白小農都係台灣過江龍黎既,呢到主打有幾款飲品,黑糖波霸鮮奶、大甲芋頭鮮奶等等飲品,見到相好吸引,我同朋友都叫左三杯試試呢到寫到明佢既食材純天然無添加,採用天然蔗糖、桂圓醬、優質鮮奶及純天然蜂蜜,係咪咁正先大甲芋頭鮮奶採用台灣大甲芋頭,打成泥,再加埋明治牛奶,搖勻佢飲,真係真係超香芋頭味,仲有啲顆粒可以咬下,口感好綿密,大甲芋頭認真係唔錯,配埋鮮奶更濃郁推介呢個‼️黑糖波霸鮮奶黑糖珍珠真係煮得好入味,粒粒彈牙煙un, 同埋好重黑糖味,所以會偏甜啲啲,但整體味道好好西施柚子茶叫左熱既,原來西施柚係柚子品種之一,甜度好高,而且有濃郁柚子味,而且冇左柚子既澀味,幾清新

大甲芋頭鮮奶

推介呢個‼️