2018-03-09 1097 瀏覽
[ 反應熱烈 | 斑蘭咖央多士🌿💚]••呢間小店位處於聖保羅書院對面🏫覺得啲學生好幸福,對面就有間咁高質既餐廳🤤想當年我中學附近完全無餐廳無店舖,要行到好遠先有野食🤷🏻‍♀️-🔹斑蘭咖央多士($25)⭐️8.5/10其實係飛碟🛸 麵包烘得微微脆,入面包住超級多既斑蘭咖央醬😍成隻飛碟脹卜卜咁👀好清新斑蘭味,夾埋椰香,重點係唔會太甜,食多幾舊都唔會膩👅👉🏻所以我再叫左▫️薄荷咖央多士($25)😆呢款我覺得無左斑蘭種清新既味道🍃薄荷味道唔突出,相對上覺得無咁驚喜🤔-🔹鮮蝦深海魚蛋喇($75)⭐️8.5/10一入餐廳就已經聞到好香好香喇沙味😤一碗喇沙既靈魂係個湯底👻呢度既湯底好濃郁,好重各種香料味,唔會好辣🌶我唔食得辣既都食到😋唯一係略嫌椰味唔夠,不過整體真係好正,同出面用現成既完全唔同😼好回味....🤤-🔺仲有不同的斑蘭特飲👍🏻🔺小店只有兩枱,我剛好過左Lunchtime2點幾去到,唔使等唔使逼😼✌🏻見到老闆好認真好仔細慢慢煮,我好欣賞既👏🏻所以唔好太肚餓去😆--更多食評ig: hungrykays 💁🏻‍♀️
[ 反應熱烈 | 斑蘭咖央多士🌿💚]

🔹斑蘭咖央多士($25)⭐️8.5/10