2020-04-30 84 瀏覽
喺疫情期間一切運動地方都關閉,只有奧海城有開室內高爾夫練習場,所以呢段時間經常喺奧海城出沒,今日練完波有啲肚餓所以喺度食埋飯先至返屋企。喺奧海城三期商場地下,大部份餐廳都有室內同埋室外位置,坐起上嚟零舍舒服及安心,見到呢間主打西班牙菜式,裝修有品味,現決定試吓。晚餐散叫為主,基本上無套餐選擇,但款式都算好多,小食都有10款,酒水選擇亦10分多元化。龍蝦汁大蝦海鮮闊條麵,一放上枱龍蝦汁香氣即刻飄出來,香濃吸引,叫得大蝦隻蝦嘅size真係都幾大,仲有青口同魷魚等海鮮,味道有少少酸。法式焗田螺水準唔錯,底下有好多薯蓉,分量足夠當為主食。德國蜜糖燒豬手,個份量大得有少少嚇人,我老公隻手掌都超過八吋,比起上嚟都唔夠隻豬手大,個豬手皮炸得好香脆,食落去卜卜聲,豬手又唔會太肥,皮連肉一齊食都唔會覺肥膩。有咁多美食加埋一杯啤酒簡直係絕配。

法式焗田螺水準唔錯,底下有好多薯蓉,分量足夠當為主食。

有咁多美食加埋一杯啤酒簡直係絕配。
2020-04-28
10 分鐘 (堂食)