2015-06-08
好似有成年幾兩年無去過KFC食野, 每次都係公司有party嗌外賣返黎! 星期五周圍都咁多人, 又唔想食咁飽, 所以最後選擇左黎食KFC。對於唔係好食得辣既我黎講, 狂野香燒雞係我必食之選, 再配埋個薯蓉, 唔會太飽得黎亦滿足到口腹。 香燒雞兩件雞都有點兒細隻, 好似比外賣的仲細, 唔知係咪間間鋪唔同size定我太耐無食? 雞唔算太熱但燒到皮脆肉滑既, 舊雞胸亦都唔''鞋''。薯蓉黎講都係依舊咁滑, 但每次食都覺得佢好咸, 唔知有無人同我味覺一樣? 可樂既話真係無乜氣同好甜, 始終都係可口可樂最好飲!總括黎講, 當你dinner周圍都無位食飯既時候, 食一食KFC都係個唔錯既選擇。價錢唔貴又易有位, 但我就建議佢出多啲款式啦, 如果唔係遲早俾麥當勞食埋佢個market!
對於唔係好食得辣既我黎講, 狂野香燒雞係我必食之選, 再配埋個薯蓉, 唔會太飽得黎亦滿足到口腹。 香燒雞兩件雞都有點兒細隻, 好似比外賣的仲細, 唔知係咪間間鋪唔同size定我太耐無食? 雞唔算太熱但燒到皮脆肉滑既, 舊雞胸亦都唔''鞋''。薯蓉黎講都係依舊咁滑, 但每次食都覺得佢好咸, 唔知有無人同我味覺一樣? 可樂既話真係無乜氣同好甜, 始終都係可口可樂最好飲! 總括黎講, 當你dinner周圍都無位食飯既時候, 食一食KFC都係個唔錯既選擇。價錢唔貴又易有位, 但我就建議佢出多啲款式啦, 如果唔係遲早俾麥當勞食埋佢個market!