2022-05-22
🍻酒吧終於開返啦😚即刻過嚟Chill下先~ 咦,點解圓圓你都係度嘅🤣🤣🤣🤣?👶🏻圓圓:無呀我過嚟打個卡㗎咋😋喂喂,你做咩偷食薯條啊?仲要食到成咀都係😂🤣🤣哈哈哈!咁啱行過灣仔見到呢間小店好有度假feel,就入去扮下去旅行啦🤣🙈呢度真係好舒服,可以hea成日,聽住音樂,食個Brunch,飲下咖啡☕,好嘆呀~(湊住仔飲唔到酒啦鳴哇😂)下次有機會再試下佢地自家製嘅啤酒🍻聽講都好正㗎😋A5 " Miyazaki" Wagyu Burger ($128)呢個漢堡係用A5宮崎和牛製作㗎,材料好高級😍個和牛漢堡扒肉味好濃,一啲都唔乾,配埋新鮮嘅蕃茄同埋蔬菜,味道好有層次,好味😋Soft Shell Crab Burger ($128)呢個炸軟殼蟹漢堡炸得金黃酥脆,完全唔覺有油膩 感,入面仲有個特製嘅醬汁,有啲似千島醬,酸酸甜甜咁,好開胃😍另外仲叫咗cold cuts 同埋兩杯咖啡,食完漢堡坐低飲下咖啡,打個卡影下相,咁就過咗一個下晝啦🥰希望可以在帶圓圓去多啲唔同嘅地方食好西啦😋😋😋🍺Busy Bird Bottle Co.🍔📍地址: (灣仔) 灣仔聖佛蘭士街10號地舖@busybirdbottle#
👶🏻圓圓:無呀我過嚟打個卡㗎咋😋
喂喂,你做咩偷食薯條啊?仲要食到成咀都係😂🤣🤣哈哈哈!
Soft Shell Crab Burger ($128)
🍺Busy Bird Bottle Co.🍔
📍地址: (灣仔) 灣仔聖佛蘭士街10號地舖