餐廳: 燒肉LIKE (家樂坊)
資訊:

2023-08-27 886 瀏覽
今日6點半鬆啲同fd 2個人食,  因為fd去咗洗手間咁我入坐先, 店員話入坐起計限時60分鐘交枱, 無問題嘅。一開頭比咗張卡位, 本來同枱已經有兩個女仔食得七七八八啦, 咁我就睇下menu順便等fd 嚟一齊落單。過咗2, 3分鐘, 準備落單嘅時候,  隔離嘅女仔離開啦, 店員A就話因為有6個人入, 所以安排我同fd換坐吧枱。其實我哋換完枱都即刻落單, 有睇到落單時間係6:40左右。之後我哋食完燒肉正餐, 都只係落單後嘅30分鐘鬆啲。咁都即刻每人加條雪條, 諗住食完先走, 費事出到去天氣熱融曬。咁喺8-10分鐘後(落單時間嘅40分內),同一個店員又想叫我哋換位!!?其實我條雪條真係食得七七八八啦,你咁趕時間不如set 限時30分鐘啦?我依家坐左40分鐘都冇, 同埋食緊野㗎!店員呢個行為真係唔可取⋯😕😕
2023-08-27
15 分鐘 (堂食)