餐廳: 加太賀
資訊:

2014-03-02 4804 瀏覽
其實去過好多次, 決定做下個食評, 唔識影相, 多多包涵一如以往, 唔洗等位, 即入4個人, 主打熟食, 大路野落完單好快就黎啦D食物(份量大)個蟹籽沙律太多醬, 難入口咁出名冇理由唔食丫, 次次黎都叫既花之戀, 又係超大份量, 比3條長三文魚包住, 加埋份量起多既蟹籽, 真係唔錯(份量大) 皆因我地無菜不歡, 叫左呢個炒雜菜, 講到明比落單姐姐聽要少油, 真係冇乜油, 好野 !(份量一般) 壽司黎講個SIZE係一般, 但比起好多間既放題真係好好多....咁當然比起另外果幾間大型迴轉壽司店個味道就一般. (海膽) 好耐冇食啦, 感覺都係好一般 (玉子&魚籽) 都係一般, 味道同其他店既一樣(份量超大) 個麵太大...我好勉強先食得哂, 唔肚餓既人叫呢個一定要同人share先食得哂; 味道又係麻麻, 而且個湯底唔夠熱(份量大) 差唔多成條上碟, 味道同其他店食到既一樣, 但呢度就整得唔燶果下幾好其實食到呢碟飯黎之前已經飽哂, 呢碟飯我都係食左兩啖; 但真係唔好食! 飯乾又冇味...(點解好似咩都冇味)優:比起好多間放題好得多, 唔洗book位, 坐得舒服, 野食唔會甩你單, 份量一定夠食
其實去過好多次, 決定做下個食評, 唔識影相, 多多包涵

一如以往, 唔洗等位, 即入
4個人, 主打熟食, 大路野
落完單好快就黎啦D食物
沙津
(份量大)個蟹籽沙律太多醬, 難入口
花之戀
炒雜菜
海膽壽司, 魚籽壽司, 玉子壽司
) 好耐冇食啦, 感覺都係好一般 (玉子&魚籽
) 都係一般, 味道同其他店既一樣
燒豬頸肉拉麵
豬軟骨拉麵
拉麵
燒鯖魚
日式炒飯
優:比起好多間放題好得多, 唔洗book位, 坐得舒服, 野食唔會甩你單, 份量一定夠食有突同滿足, 生肉熟食樣樣有

缺: 味道唔夠出色, 價錢就睇你點比,
2014-03-02
花之戀