2023-02-27 32 瀏覽
呢日經過新都城M記, 見到M記隔離開左間餐廳叫而打淥,個名都幾特別, 跟住聞一聞就知佢係賣辣野~ 再睇睇餐牌, 原來佢唔止有辣野食, 仲有好多滷水野食~ 佢仲有唔少優惠組合, 我有選擇困難症唔知食乜好, 樣樣都好好食咁~ 最後睇左一輪先揀到~ 我揀左台風定食, 要左個而打淥三樣飯, 呢個餐仲送野飲同餐前小食! 佢既餐前小食係青瓜同荀,辣辣地咁, 好惹味! 個飯有勁大隻豬手, 豬手炆得好入味, 而個飯入面又有好多滷肉, 送飯食一流, 佢D滷肉俾得一D都唔姑寒, 夠哂撈哂成碗飯再加飯都仲得! 另外我仲叫左個麻辣三拼, 入面有蓮藕、雞、花生,等等, 真係好惹味夠哂辣! 送飯一流!