2024-04-23 48 瀏覽
🙋🏻‍♀️早係幾個月之前👨🏻‍🦳喺尖東買過【呦呦鹿鳴】嘅布丁燒比👧🏻👧🏻食,之後佢哋就愛上咗啦,今日咁啱出旺角行街,梗係要買返兩個返去俾佢哋食啦😛😮原來【呦呦鹿鳴】係由一對專誠去🇹🇼台灣學藝嘅夫婦開㗎,主打唔同口味嘅🍮布丁燒,而且仲係日日新鮮出爐𠻹🍮布丁燒口味:🍫忘憂唂布丁燒(朱古力味)☕️回魂布丁燒(鍾意飲咖啡嘅,千祈唔好錯過)🫚薑撞奶布丁燒🥥椰爺布丁燒(椰青味)🍦雲呢拿布丁燒🥛北海道富良野特選3.7牛乳布丁燒💐茉莉花茶低糖布丁燒🍮EARL GREY 低糖布丁燒🍮HOTICHA 焙茶布丁燒🍵100%日本小山澗抹茶布丁燒(抹茶控必試)🍮榛子布丁燒🍮BAILEYS 布丁燒🙋🏻‍♀️而今次我哋就試咗👇🏻👇🏻🥥椰爺布丁燒(椰青味)佢地強烈推介我食呢一隻,佢話成日都好快就賣晒,咁難得有,叫我一定要試吓,一食落去就滿口超香濃嘅椰青味,仲有椰青粒𠻹,加埋滑捋捋嘅布丁燒,口感真係好豐富🥛北海道富良野特選3.7牛乳布丁燒香濃嘅奶味,入口即溶,就算食晒個口入邊都有成浸濃郁嘅奶味,真係回味無窮啊,👧🏻食到舉晒手指公添

🍮布丁燒口味:
🍫忘憂唂布丁燒(朱古力味)
☕️回魂布丁燒(鍾意飲咖啡嘅,千祈唔好錯過)
🫚薑撞奶布丁燒
🥥椰爺布丁燒(椰青味)
🍦雲呢拿布丁燒
🥛北海道富良野特選3.7牛乳布丁燒
💐茉莉花茶低糖布丁燒
🍮EARL GREY 低糖布丁燒
🍮HOTICHA 焙茶布丁燒
🍵100%日本小山澗抹茶布丁燒(抹茶控必試)
🍮榛子布丁燒
🍮BAILEYS 布丁燒

🙋🏻‍♀️而今次我哋就試咗👇🏻👇🏻
🥥椰爺布丁燒(椰青味)

🥛北海道富良野特選3.7牛乳布丁燒
外賣自取