餐廳: no.11
資訊:

2023-04-04 157 瀏覽
🥂最近係網上網上呢間西餐廳 評價幾好,而且咁岩我地Weekend去左長洲玩,係大街食左好多小食、例如炸薯片,大粒魚蛋果D,之後想試下甜品,見到呢間餐廳咁岩有位,入面裝修又既有特色就決定試下。👩‍❤️‍👩鎮店之寶:>> 士多啤梨雪糕窩夫 $88 👅士多啤梨🍓好鮮甜,非常多汁,切得size岩岩好。 雪糕🍦都好香甜,入口即溶,香氣係口中留好耐都唔散去😆😆大讚啊👍仲有個窩夫🧇真係冇得頂,上台時仲係熱辣辣,咬落口好脆口,同埋D 雪糕,士多啤梨配合得天衣無縫,味道非常夾,味道層次超多。而且份量多。一食就知道佢食材夠新鮮😋簡直系完美嘅配搭👍食完美味的一餐,chill開心,休息完我地都大滿足,可以趕到天黑之前翻入市區。🤗🤗

鎮店之寶:
>> 士多啤梨雪糕窩夫 $88 👅