餐廳: 百芳池上便當 (V City)
資訊:

2021-07-07 235 瀏覽
因為實在太想念台灣嘅便當🥺 同屋企人行街經過屯門V city嘅百芳池上便當,便決定買一個返屋企試吓🤩 有好多款唔同嘅便當,有唔同嘅配料 令人好難作出決定🥺~ 好想買曬佢返嚟試!!今次我揀咗 滷肉飯便當 $55滷肉嘅份量唔多🥲 但係肥瘦均勻!! 食落口好有滿足感,油脂味滿滿的~雖然滷肉嘅份量唔多而且滷肉汁只集中在便當嘅正中間,但係好彩有其他配料搭救💛 配料超豐富,有炒粉絲,粟米肉粒,菜脯,娃娃菜同埋滷水蛋!!! 我好鍾意佢嘅菜脯,送飯一流超好食❤️ 成個便當份量一啲都唔小,仲要有菜有肉,十分豐富🤣
滷肉飯便當

今次我揀咗 滷肉飯便當 $55