2023-04-26 128 瀏覽
結婚週年👰🏻‍♀️,好重儀式感嘅老公(無錯佢係重過我㗎😘)知道我鍾意食日本嘢🇯🇵,所以搵咗呢間日本餐廳去食個lunch慶祝🎉然後返屋企繼續湊仔😂餐廳好大,我哋揀咗個tatami位,即刻就先叫個 🍣廚師發板手握壽司9貫,一嚟到我第一啖就試佢個海膽先,係鮮甜嘅,已經即刻加分,其他都好鮮味,唔逐件講啦,整體係好值得試嘅!🦀吞拿魚蓉松葉蟹肉卷好「啖啖肉」,吞拿魚同松葉蟹肉好夾,又係好鮮甜,你會想食完一件再夾第二件咁囉😋🥚明太子玉子燒不嬲都鍾意食玉子燒,所以都想試吓,有蛋香但其實無咩特別。🍲A4宮崎和牛壽喜燒浩爸係因為search到呢個而嚟,賣點係可以另加棉花糖,變成棉花糖壽喜燒,打卡影相係唔錯嘅,但呢個棉花糖要加$40,所以如果只係想食個鍋物,其實可以唔需要。牛肉係刺身級和牛🥩,所以只要淥兩吓就夠,好嫩好滑,雪花分布平均,如果唔夠可以另外再加,一片片咁加都得,好flexible👍🏼,其他配料都好足,滿意😊服務態度仲好好,主要serve我哋個女仔好有禮貌,知道我哋係慶祝結婚週年,拎個甜品出嚟之後主動問洗唔洗幫我哋影相,又問我哋寫嘅字靚唔靚o唔ok。呢度仲有private room,環境服務食物都o

🦀吞拿魚蓉松葉蟹肉卷

🥚明太子玉子燒
不嬲都鍾意食玉子燒,所以都想試吓,有蛋香但其實無咩特別。

🍲A4宮崎和牛壽喜燒

服務態度仲好好,主要serve我哋個女仔好有禮貌,知道我哋係慶祝結婚週年,拎個甜品出嚟之後主動問洗唔洗幫我哋影相,又問我哋寫嘅字靚唔靚o唔ok。呢度仲有private room,環境服務食物都ok👍🏼