2018-09-29 286 瀏覽
黃埔今年開左呢間jolibee🐝,平時成日見都唔少人,以前覺得賓賓先去呢間(中環旺角嗰兩間都係咁)😂,而家見呢間好多人都去,今日lunch諗唔到食咩就諗住入去試下啦。Menu既選擇唔算好多,雞都只係一種,餐既炸雞🍗亦set死左上下脾各一件,不過好似都好食,就叫左最基本既炸雞薯條🍟餐試下🤗炸雞🍗好大件下!而且仲有個蘑菇汁點雞食,果然唔錯!個汁濃度剛好,中和返炸雞比較乾身既皮!😋其實個炸雞本身好脆,但一咬落去啲肉好嫩好多汁,真係比上校再高一個層次!個炸粉既香料都好香、又唔會過濃,good呀👏🏼👍🏼呢個以後可以繼續食🤗😋😋薯條🍟份量係細啲,但佢本身粗身啲,同埋冇咁乾,唔會有啲炸到硬哂🤪男友仲加多個漢堡包🍔,包同啲餸都好挻身唔會被壓扁咁,整體上都比另外兩間快餐店好食wow😌😋🤗

炸雞🍗好大件下!
炸雞薯條餐
漢堡包