2022-05-27 187 瀏覽
同朋友去完迪士尼之後,去咗青衣間炑八食晚餐。最開心係粟米芝士,同埋蛋可以任添、仲有小菜如泡菜,都係。我哋四個人食呢一個新嘅套餐,一共係$899,每人$200幾埋單三味牛小排 (共3件)牛可以話係眾人嘅最愛,亦都起燒烤裏面係不可或缺,牛小排好薄,好易燒,入口即溶,係套餐入面最好食嘅!厚切五花腩要搵專人嚟幫手展開啲唔花籃,勝在份量夠大,剪刀博一博就比較容易入口。同埋要用另一個鐵板燒,如果唔係就會癡住個網,同埋唔可以燒得太耐,如果唔係就會好銀。所以掌握個溫度好重要韓燒豬皮配炒芝麻好似喺韓國都未食過,記得別,炒芝麻辣辣地,配埋豬皮都幾夾大八爪魚咁大隻八爪魚,真係好開心,真係一個字好食😋同埋都可以食多兩轉半隻炸雞系列炸雞有驚喜,雖然係有骨,但係個醬真係幾好食嘅,而且都幾大舊,薯條我覺得都幾出眾,食過麥當勞嗰啲士多啤梨🍓乳酸梳打梳打水味多過士多啤梨味,適合一啲唔鍾意甜嘅人。其實燒嘢食飲下梳打水都係幾舒服嘅整體來講,我覺得炑八推出呢個套餐,都係幾抵食,因為每個人$2至$300買單,韓燒來講真係好正常,同埋啲嘢食又唔差,小食任添,係值得一試

三味牛小排 (共3件)

厚切五花腩

韓燒豬皮配炒芝麻
好似喺韓國都未食過,記得別,炒芝麻辣辣地,配埋豬皮都幾夾

大八爪魚

半隻炸雞系列