餐廳: 無肉食 (洗衣街)
資訊:

餐廳: 無肉食 (洗衣街)
資訊:

2019-04-20 1692 瀏覽
無肉食好得意嘅名加好有趣嘅素食形式buffet原來都幾多人 好在喺openrice 訂咗枱佢係一開始收咗錢先嘅7點半入去 我哋食到接近10點走車厘茄嗰舊好食甜蕃薯都好得意 感覺唔似素食比較開胃釀瓜好食 好juicy茄子好特別 唔錯仲有咖喱薯仔 估唔到佢會出呢啲絕大部份食物都算唔錯嘅而且冇諗過會食到好飽啊😋不過飲品得幾種 而且都係熱嘅比較有養生feel哈哈好欣賞佢哋啲食物係會逐漸refill同埋係咁出新嘅嘢食到後段仲有甜品出 好搞笑真心覺得可以考慮下試下呢個新素食buffet星期日晚餐價148一位 唔駛加一都算幾抵食 而且位置都算方便食完最好執返啲餐具去收拾區啦同埋裡面仲有廁所 真係好周到

無肉食

不過飲品得幾種 而且都係熱嘅
比較有養生feel哈哈
好欣賞佢哋啲食物係會逐漸refill
同埋係咁出新嘅嘢
食到後段仲有甜品出 好搞笑
真心覺得可以考慮下試下呢個新素食buffet
星期日晚餐價148一位 唔駛加一