CulinArt 1862 位於🚇銅鑼灣 Towngas 旗艦店內,佢哋最近新出咗個🎊happy hour優惠時段,逢星期四、五 5-10pm客人可以係🎚️DJ播放嘅輕快旋律中享用一系列精緻🇪🇸西班牙小食、各式cocktail、mocktail🍸同埋以可持續發展理念嘅🇭🇰本地釀製手工啤酒 BOB「Bottle of Bread」🍺。Manchego🧀, Chorizo & Iberico Ham🐖with Rye Crisp 呢個前菜都幾豐富🥰,Manchego芝士🧀香濃,Chorizo香腸片同埋🇪🇸西班牙黑毛豬火腿鹹香十足,配埋鬆脆嘅🤩Rye Crisp更係一絕。🐙Octopus in Paprika Sauce 入面嘅八爪魚已經🔪切成一片片,入口鮮味👍好彈牙,Paprika醬汁有少少辛辣🌶️,十分之令人開胃🤤。🐟Garfish in Olive Oil 魚肉香滑,🫒橄欖油嘅香氣非常濃郁,魚肉吸收晒😍橄欖油香令人難忘。🍆Fried Eggplant with Honey 意外地令我幾有驚喜🤩,外脆內軟嘅炸茄子口感,加上少少🍯蜜糖嘅甜味,令人一試難忘。佢哋仲配咗🥗Parsley Salad

🍆Fried Eggplant with Honey 意外地令我幾有驚喜🤩,外脆內軟嘅炸茄子口感,加上少少🍯蜜糖嘅甜味,令人一試難忘。佢哋仲配咗🥗Parsley Salad,令人食起上嚟冇咁油膩😋。