2018-11-18 1153 瀏覽
屋企買左新煮食爐, 送左3張共300蚊COUPON, 食之前睇到D食評都冇咩期望為左用左呢3張COUPON 先去食約左3位朋友一齊去食啦, 原來BOOK 位都唔易BOOK, 又話呢日俾人包場, 又話個日FULL 左要WALK IN, 結果去到既時候只可坐外面, 好彩WALK IN 都有位友人一睇MENU 嚇親左, SET DINNER 好貴, 咁就睇散叫的MENU 啦, 價錢都唔平, 唯有是但叫幾樣野夠食就算Order左一個濃菌湯, 白酒忌廉青口做前菜, 再叫多一個卡邦尼意粉同意大利飯份量唔大架, 好彩大家唔大食都勉強夠飽啦朋友覺得青口比較細隻, 我覺得味道只是一般, 稱唔上好食卡邦尼意粉大家都覺得算唔錯意大利飯朋友覺得唔好食, 普通野, 冇特別, 我同意買單後當然大家都仲要補錢, 如果真係好食, 補錢都冇所謂, 但唔係好食囉呢度, 總結黎講, 同其他食評講既一樣, 都係因為有COUPON 先去食, 冇COUPON 就唔會去食
為左用左呢3張COUPON 先去食

份量唔大架, 好彩大家唔大食都勉強夠飽啦
朋友覺得青口比較細隻, 我覺得味道只是一般, 稱唔上好食

卡邦尼意粉大家都覺得算唔錯

意大利飯朋友覺得唔好食, 普通野, 冇特別, 我同意

用餐優惠
優惠券