餐廳: 牛角Buffet (美麗華廣場1期)
資訊:

2021-07-08 1408 瀏覽
食開燒肉嘅朋都知呢間又係要等一萬年先可以食到,Book位都要預早2個月🥲真心!今日想食燒肉,有D保證好食嘅任食燒肉,呢間都頭三甲㗎喇🤣我哋4:39pm喺App到拎飛😂諗住6:00幾應該都食到啦,點知😵‍💫最後等到7:15pm入座😂時間係好好,不過我哋等咗2個半鐘,唔餓都變餓😆😅我哋叫咗Level 3 美國SRF安格斯和牛放題😍可以選擇嘅食物都好多!有牛頸脊😍🤤🤤好味!肉質Juice🤤真係可以食好多round,另外最愛嘅牛舌都係正😍😍👍🏻👍🏻不過自己都好鍾意食嘅豬頸肉,好好食,係厚身嗰款,好爽😍👍🏻👍🏻👍🏻當然其他熟食,都好有水準😍單骨雞翼、小丸子都係推介👍🏻👍🏻👍🏻自助區當然係好多選擇啦,有關東煮、海帶湯、泡菜、菇類、自製紫菜飯🤤😍、甜品、飲品🤤冇影到相😂因為好肚餓掛住食😂😂-Level 3 美國SRF安格斯和牛放題 $408/位

-Level 3 美國SRF安格斯和牛放題 $408/位