🍅Italian Tomato🍅最近見到ltalian Tomato退出咗最新嘅櫻花系列士多啤梨蛋糕<我女女係士多啤梨控 一定要買返去試吓🌈踏入三月就係日本櫻花盛開嘅季節 唔同嘅餐廳都推出一系列櫻花主題有關嘅食品 配合埋唔同嘅時令水果 可以食住感受日本嘅氣氛櫻花士多啤梨忌廉蛋糕15 cmHKD328成個蛋糕都好吸睛 切開層次好分明 海綿蛋糕夾住士多啤梨🍓肉一齊食 特別有口感 忌廉打得好滑 色落去又唔會覺得好滯 佢哋採用咗日本嘅士多啤梨去製作呢款蛋糕 所以每一粒士多啤梨都好甜 海綿蛋糕部份佢哋整得好鬆軟同一般市面上嘅唔同 !蛋糕推廣日期為3月17日至5月18日Italian Tomato (尖沙咀國際廣場) (尖沙咀)尖沙咀彌敦道63號iSQUARE國際廣場LG樓層1號舖#成日吹蠟燭嘅小朋友#士多啤梨蛋糕#士多啤梨#Italian tomato#季節蛋糕 #foodie#blogger
🍅Italian Tomato🍅

櫻花士多啤梨忌廉蛋糕15 cm
HKD328
海綿蛋糕部份佢哋整得好鬆軟
同一般市面上嘅唔同 !

蛋糕推廣日期為3月17日至5月18日

尖沙咀彌敦道63號iSQUARE國際廣場LG樓層1號舖