2018-03-09 502 瀏覽
公司又嚟咗新同事,次次有新同事返老細都會請食飯真高興。開咗年咁耐都好似冇乜點出去食飯,今日終於可以出下城市食好東西。呢度環境好舒服好新潮餐廳有,一入到去見到好多店員,好似歡迎我哋,哈哈自我感覺良好。一人一個lunchset,我叫咗個芝士餐肉牛肉雞蛋鍋飯,再加多左兩隻辣味雞翼,同埋要左杯是日水果茶,水果茶係蜜桃茶。 飲品冇乜蜜桃味但係甜甜地味道都尚算可以。之後再黎左雞翼,雞翼唔算好辣味,細細隻咁,味道都唔錯。之後等左幾個字main就嚟咗,芝士沸騰嘅樣真係好似好好味,果然都不負眾望,味道不錯,韓國午餐肉真係特別好食,反而牛肉味嘅比例唔算多。整體來講,餐廳環境好舒服,好多顏色令到人好開心,而且地方都算大,比較靜,可能係lunch嘅關係,食物質素都唔錯,食完之後仲會送水果俾我哋食,感覺都好滿意,下次會再嚟。