2020-04-10 126 瀏覽
在何文田想揾個地方靜靜地可以同朋友食個晚飯就揾到呢間寧靜又設計特別嘅cafe位於何文田,食完仲可以行出旺角,好方便坐位有室內同室外本身想試黑松露雜菌意大利麵,可惜賣曬下次一定再嚟試!卡邦尼意粉 $80用巴馬臣芝士同蛋整成嘅卡邦尼,意粉採用較為扁身,比平時食開圓身既意粉更入味,每條都沾上卡邦尼醬,好creamy同濃濃嘅芝士香味。配雜菌及香煎嘅煙肉,用料新鮮😜蟹肉雜菌意大利飯 $88個人比較鐘意食Risotto, 所以一見到有我鐘意食嘅蟹肉Risotto, 就要試試~果然無令我失望😄份量較大,每口飯都食到蟹肉鮮味,雜菌沾上濃濃芝士及蟹肉嘅鮮味,增加咗味道嘅層次~😘意大利飯適合香港人口感,軟硬適中!lemon mint soda $36杯型設計有啲似富士山,飲落檸檬草非常重,好有清新嘅感覺,配合soda更為清涼😄非常適估夏天飲~Rose lychee soda $36一睇就覺得好靚,一入口好重玫瑰香,之後滲出荔枝甜,而且仲有好可愛嘅貓貓匙羹😄見到旁邊嘅客人要咗3D拉花咖啡,非常可愛而且好濃咖啡香,下次要再嚟試下黑松露嘅菜式同咖啡~
在何文田想揾個地方靜靜地可以同朋友食個晚飯
就揾到呢間寧靜又設計特別嘅cafe

位於何文田,食完仲可以行出旺角,好方便

坐位有室內同室外

本身想試黑松露雜菌意大利麵,可惜賣曬
下次一定再嚟試!

卡邦尼意粉 $80

蟹肉雜菌意大利飯 $88

意大利飯適合香港人口感,軟硬適中!

lemon mint soda $36

Rose lychee soda $36