2019-10-19 55 瀏覽
無意之中搵到間食串燒,門面幾特別,好有日本feel,就入去試下啦,晚上8點都唔多人,可以地址比較入,唔易搵串燒都幾多選擇,同埋好多都係自家製,唔係出面一般既蜜糖雞翼呀,燒雞串或者燒茄子,而且呢間除左燒物外,仲有啲丼飯同烏冬,有啲澱粉質落肚,感覺會好啲,唔係淨食肉麻芝士年糕👍👍👍👍必食!雖然佢最後先到,但真係真係好好好食,可以為呢餐畫上完美句號,燒到外脆內軟,又有淡淡香既芝士味,真係一流飯團,2款飯團我都有叫,本人覺得燒汁果個已經好好食,燒到外面有飯蕉,有燒汁唔會太乾,相反明太子就覺得一般,無咩明太子味,比較淡燒雞皮,本身好薄加上燒到好脆好脆,一啲都唔會好油膩,因為油份已經燒曬出黎,同埋係一大片,都幾特別燒豬腩肉,幾香口同淋身,可以配飯😁鹹蛋豬肉棒,好似無咩鹹蛋味,只係表面有啲鹹蛋碎粒其實所以燒物都係即叫即燒,睇得出佢地好用心燒,每樣食物都燒得剛剛好,唔會話預先大量燒好再翻燒,不過價錢就有啲貴

芝士年糕👍👍👍👍

燒豬腩肉,幾香口同淋身,可以配飯😁

鹹蛋豬肉棒,好似無咩鹹蛋味,只係表面有啲鹹蛋碎粒

芝士年糕
芝士年糕