2023-03-17
8周年紀念,諗咗好多唔同選擇,又問咗好多朋友,最後都決定嚟呢間餐廳,雖然冇好靚嘅景,但係環境裝修都唔錯嘅,仲有佢哋最出名嘅龍蝦湯同埋海鮮塔都係我兩公婆嘅至愛。嗰晚加上係平日冇乜人,真係可以好好咁享受兩個人的晚餐。頭盤我哋點咗經理推薦嘅crab cake,一食果然冇介紹錯,真係好好味,豐富嘅蟹肉又有鮮味,正!好啦,跟住之後就到海鮮塔,雖然種類唔算多,但每樣都好精神,非常新鮮,平時食翡翠螺好似食擦子膠咁樣,點知呢次食完全改觀晒,原來係咁好味,唔會又韌又腥,呢個海鮮塔令老婆非常滿意!食完凍嘅海鮮,最好再飲過熱湯消消滯,個龍蝦湯真係唔講得笑,應該係全城最好飲嘅!經理構思,話係完全新鮮即整嘅,同出邊唔同,夠晒真材實料,一試難忘。食到呢度其實已經有少少飽,最後就想買件牛扒啦,牛扒又係高水準之作,生熟程度啱啱好!喺呢度食飯絕對係覺得環境,服務同埋食物質素都可以攞滿分嘅!
嗰晚加上係平日冇乜人,真係可以好好咁享受兩個人的晚餐。
喺呢度食飯絕對係覺得環境,服務同埋食物質素都可以攞滿分嘅!