話說疫情搞到冇得出街食飯, 但又要同媽咪慶祝生日, 請佢食餐好嘅, 唯有嗌到會啦~👀就揀咗圓點工房, 網上menu一清二楚, 食物選擇多元化, 所以好快就已經揀啱套餐😙😙 意外發現原來佢仲有蛋糕可以賣就順便order埋. 客服亦都好快confirm我張訂單同我安排送貨流程🤗👍🏻👍🏻👍🏻去到嗰日送貨員好準時! 啲包裝得好精美, 啲食物打開仲係熱辣辣好似啱啱喺廚房拎出嚟咁🙀❤ 一打開 wow~🤩已經好想食😋😋🌟🌟特別推介:佢個豬仔脾超好食👍🏻🌟🌟芝士焗大啡菇又係超級好食好juicy ! 🌟🌟焦糖布丁個面竟然仲keep到好脆超好食❣❣❣🌟最後壓軸登場就係個生日蛋糕!🎂🎂🎂包得好靚, 而且仲好好食😋!!!每個屋企人食完都讚口不絕, 問係邊到買🤣可以媲美出面賣得好貴嘅蛋糕店, 價錢非常合理!多謝圓點工房畀我哋屋企人喺疫情之下都可以喺屋企享受美食🤗服務一流!價錢合理, 係我叫過最好嘅到會! 一定會再幫襯!😻

一打開 wow~🤩已經好想食😋😋

🌟🌟特別推介:佢個豬仔脾超好食👍🏻

🌟🌟芝士焗大啡菇又係超級好食好juicy !

🌟🌟焦糖布丁個面竟然仲keep到好脆超好食❣❣❣

🌟最後壓軸登場就係個生日蛋糕!🎂🎂🎂
包得好靚, 而且仲好好食😋!!!
每個屋企人食完都讚口不絕, 問係邊到買🤣
可以媲美出面賣得好貴嘅蛋糕店, 價錢非常合理!

2021-12-30
外賣送餐