2022-02-10 261 瀏覽
繼續安定食好西,今次係一間快餐店!環境/喺邊度?呢間快餐店其實好易搵到架咋!如果你有行過成個安定商場就肯定知佢喺邊。安定商場二樓手作功夫茶行入去就會見到架喇!堂食嘅話佢啲位都唔可以話多都唔可以話少,但睇落都幾大下。價錢/性價比上次去到嘅價錢已經加咗價,如果你要食牛肉之類嘅當然會貴返啲,但都係around50嘅。雖然食快餐嚟講呢個價錢緊係少貴啦,但係佢嘅質量都真係有返咁上下!而且都唔會話食唔飽經典牛堡 $42呢個牛堡size中規中矩,唔係話好大又唔係話好細。咁個餐牌就話係有4OZ 紐西蘭漢堡扒、車打芝士同埋蜜糖芥末醬,實物就全部都有再加番茄同埋菜。本人唔喜番茄所以食落去真係麻麻哋,食咗芝士好似冇食過咁。不過就真係幾飽肚,成個晏晝淨係食咗呢個包。其他收據見到嘅其他係我家姐食嘅,佢就話個加納比海牛堡真係好大個,佢食完之後飲埋餐湯都飽到食唔到薯條😂所以建議女仔如果唔係大食去食嘅話可以淨係叫個包,男仔嘅話驚唔飽都係叫返個小食套餐穩陣啲👍🏻
繼續安定食好西,今次係一間快餐店!

環境/喺邊度?

價錢/性價比