餐廳: 龍鼓灘海邊BBQ
資訊:

2018-11-06 4735 瀏覽
星期六朝早,見今日又唔係好熱。就諗住一家大細去搵個地方燒下野食。咁又見之前網上有人介紹龍鼓灘海邊燒烤樂園,見啲相好似幾企理,禁就打算去試下。上網見佢地話12點開,11點幾12點鬆啲已經打電話去比佢地,諗住問下點收費,點知電話長期無人聽。電話最後錄音叫人 send message 去 WhatsApp 到問野,心諗都正常,科技年代,點知WhatsApp 都係無人睇無人覆。好野丫。😡諗住果到咁隔涉,我地咁早去應該無問題喇。咁就渣車入去喇,果到有100個免費泊車位。渣到入去,好好彩泊到最後一個位。我地之後重有好幾架車,佢地見無位嘅情況下,唯有求其泊之後留電話。不過我肯定果到一定無100個位比人泊車,最多50-60個位,泊位完全不足。泊完就行入去登記入場,點知。排左一陣,有位工作人員出黎同我地講今日 full 左,無得入場。果下都打個突,咁早黎到泊到車竟然無位燒野食😅。果下感覺都好差下,打電話無人聽,whatsapp 無人覆,一早黎到竟然話 full。好彩,最後撞到熟人,搭單一齊燒先有得燒。其實地方唔算好大,但環境算幾好,野食就普普通通喇。有VIP房可以 book,如果有人聽你電話覆Whats

泊完就行入去登記入場,點知。

好彩,最後撞到熟人,搭單一齊燒先有得燒。

其實地方唔算好大,但環境算幾好,野食就普普通通喇。

有VIP房可以 book,如果有人聽你電話覆WhatsApp 比你,你就會 book 到。

燒左一陣就走人。都係果句,禁嘅管理,我一定唔會再黎。
2018-11-03
120 分鐘 (堂食)