餐廳: 大家樂 (萬邦行)
資訊:

好耐無去大家樂食lunch,今日去到見佢有個未見過嘅大廚系列,個滑蛋牛肉飯幅相好鬼多蛋,心想講到大廚系統咁誇張,就算得幅相一半咁多蛋都ok吖,點知……水牌上嘅滑蛋牛飯真實版嘅滑蛋?牛飯事先声明,水牌上面幅滑蛋牛飯嘅黄色部分全部都係蛋,而且係好似蒸水蛋一樣……但係結果呢?現實係d蛋?絲少到撈都撈唔到,就連呢d絲狀物體係唔係蛋都好成問題我真係唔明,mug依家d蛋好貴咩?駛唔駛孤寒成咁呀?俾多d蛋會死麼?俾唔到就唔好影幅咁嘅相呃人仲要話咩大廚系列?我呸!

水牌上嘅滑蛋牛飯

真實版嘅滑蛋?牛飯

我真係唔明,mug依家d蛋好貴咩?駛唔駛孤寒成咁呀?
俾多d蛋會死麼?
俾唔到就唔好影幅咁嘅相呃人
仲要話咩大廚系列?我呸!
2017-09-12