2024-09-21 854 瀏覽
睇到社交平台後突登來買芝士蒜蓉包,最得意嘅係來過4次,冇一次係買到,而服務態度好差嘅店員每次都會有唔同嘅理由話個蒜蓉包not available 。第一次來,大約五點左右,在門口店員話依家係佢哋落場時間佢哋要休息,暫不供應蒜蓉包第二次來,大約六點半,店員話原來佢哋個蒜蓉包要5點半前先有得賣,暫不供應蒜蓉包第三次來,大約一點半,店員話佢哋個蒜蓉包時段係2點半至5點半,暫不供應蒜蓉包第四次來,大約三點半,店員話佢哋岩岩賣咗最後一隻蒜蓉包,今日暫不再供應蒜蓉包,下次可以早啲預留。我完全唔明白點解佢哋店員唔可以第一次就同我講個個時段係2點半到5點半,不過就好快怕會賣晒,你可以早啲致電預留。點解係要我每一次去佢先透露少少information 俾我?重點係,我事後再打電話,都係冇人聽,已經嬲到唔想再幫襯呢間cafe。從來都唔留openrice comment, 今次嬲到要突登開個account留。
外賣自取