2022-07-20
今日都俾老媽拌麵嘅外表吸引咗入去食,點知領咗嘢。。間嘢完全虛有其表個view確實唔錯,可以望住個日落食飯😀呢度係要掃Bar code先可以叫到嘢食嘅,我就叫錯咗杯熱飲,原本我係叫凍飲嘅.嚟到。。。我即刻同服務員講,唔好意思我叫錯咗可否轉換凍飲。。我明白呢個係我嘅錯😔😔但係服務員就同我講,不好意思已經整好了,我比杯冰你你自己倒落去吧!杯嘢係熱嘅,一倒落去,所有冰都溶咗,而味道都變成好淡。我真係唔明白點解唔可以轉返杯凍飲俾我呢😓😓😓😓😓$33都算啦😏😏😏😏我再叫多個三杯雞,呢個先係奇品🤪🤪我從來都未見過三杯雞係用塊雞胸,然後剪成幾快去上一個三杯雞煲….. 我覺得佢哋真係做得好Hea,完全沒有味道,呢個係我喺香港食過三杯雞嚟講。。最差嘅一個😡😡😡😡😡$108呢度最好食嘅只有呢個牛根,好軟熟,但又有啲肥膩,但畢竟都要讚一個👍🏻👍🏻👍🏻$42總括嚟講呢間餐廳味道好差服務態度又不好,唔會再有下次呢間餐廳要加一這一晚我一個人共消費了總共190元
點知領咗嘢。。
間嘢完全虛有其表
個view確實唔錯,可以望住個日落食飯😀
都算啦😏😏😏😏
我再叫多個三杯雞,呢個先係奇品🤪🤪
總括嚟講呢間餐廳味道好差服務態度又不好,唔會再有下次
呢間餐廳要加一
這一晚我一個人共消費了總共190元