2021-03-20 43 瀏覽
本人由細到大,都好鐘意食車仔麵,而且對食,真係無乜要求,正所謂,屎唔臭,我都食今日在OPEN RICE見到旺角有一家超過200個like的車仔麵,心諗咁多like,唔試下都唔得啦一去到門口,不計算外賣,得兩台客,諗住,疫情啫,無事嘅⋯⋯點知同樓上兩位師兄一樣,乃晒野車仔麵本來就無益,落味精都好正常,咁我又貪心,想試多啲餸,就叫咗佢一碗招牌面。我仲不停咁同佢講加多啲辣加多啲辣,我就拎住外賣返去食,點知… …但係佢能夠煮到湯好似清水,D餸好似白烚咁,完全諗唔明佢嗰200個like係點得返嚟!如果唔係朋友多,上去like,咁樣我就黎晒都唔會信open rice,朋友撐like都明白的,但這種味道,只有一,不會再⋯⋯我真係唔想咁形容,如果香港仲有食店可以選擇,我相信,這一間我是不可能再去的⋯⋯⋯希望有店主見到留言,真心改善改善
一去到門口,不計算外賣,得兩台客,諗住,疫情啫,無事嘅⋯⋯
點知同樓上兩位師兄一樣,乃晒野
希望有店主見到留言,真心改善改善