2024-07-30 165 瀏覽
今日同男朋友入嚟香港仔逛街,經過面麵尊,一直都有聽過呢間舖啲車仔麵非常之唔錯,其他分店都成日要排隊,喺香港仔呢間見到唔使排隊,嗱嗱臨就入去試吓,係咪真係傳說中咁好味!入到去環境都好乾淨明朗,地方都幾大坐得都幾舒服,服務員啲態度都非常之好,知我哋食得辣都推介咗我哋食佢哋嘅秘製咖喱,不得不說大推佢哋嘅秘製咖喱,勁香勁惹味,佢哋嘅湯底都非常之濃郁,我試咗佢哋嘅咖喱魷魚、豬頸肉、糖心蛋、豬紅、蘿蔔、豬皮。我想講嘅係佢哋嘅餸都味道,非常之入味同濃郁,絕對係可以媲美深水埗嘅文記如果九龍區都有多啲分店就好,我一定會成日去食!大推豬紅,蘿蔔,豬皮,糖心蛋。蘿蔔勁腍勁鮮甜。豬皮都勁入味勁掛汁。良心食評試過你就知
如果九龍區都有多啲分店就好,我一定會成日去食!
良心食評試過你就知
2024-07-22