2023-10-20
RIGHT HERE, THE RIGHT PLACE.就在這裡,這是鬧市中正好享受飲酒和高級西餐的地方。🔸 招牌德國咸豬手 $298上枱大大碟好鬼香燒肉味,有三兜味料畀你選擇去沾──酸椰菜絲、酸蛋黃醬、茄汁。墊底就有啲生菜和即炸薯條。份量足夠三五知己送啤酒。啲豬手個豬皮燒得脆卜卜,睇見都流口水。燒豬手肉仍然喺粉嫩,食落係有啲孜然味。豬手附帶住嗰啲軟筋肉,滿滿骨膠原,好腍好滑,正。其實咸豬手唔係好肥,食落都唔覺得好咸,有好香燒肉味。如果想咸一些,可用餐廳桌上啲好靚嘅粉紅岩鹽,可以撒點落去提味。味道:8/10性價比:7/10🔸 澳洲牛面頰肉醬溫泉蛋意大利粉 $ 168意粉熱辣辣上枱,面頭鋪住啲芝士絲,下面就係一隻半生熟嘅溫泉蛋,將啲蛋汁撈埋芝士,捲起意粉一齊食,口感好滑流。牛肉用料都幾上成,最初仲以為係免治牛,原來係牛肉粒,有牛肉嘅鮮味,成個意粉係用茄汁肉醬燴嘅,整體偏甜,有好濃嘅蕃茄同埋芝士味🤪味道:8/10性價比:7/10▪️🔹環境:😚 喺正尖沙咀【粵海酒店】對面,舖位都幾大,樓底相當高,吊住一個個彩色圓燈籠,基本上係畀人嚟吹水 隊酒嘅酒巴, 但係都有好豐富嘅西餐。 餐廳正中一幅牆
就在這裡,這是鬧市中正好享受飲酒和高級西餐的地方。
🔸 招牌德國咸豬手 $298
墊底就有啲生菜和即炸薯條。份量足夠三五知己送啤酒。
啲豬手個豬皮燒得脆卜卜,睇見都流口水。
燒豬手肉仍然喺粉嫩,食落係有啲孜然味。
豬手附帶住嗰啲軟筋肉,滿滿骨膠原,好腍好滑,正。
其實咸豬手唔係好肥,食落都唔覺得好咸,有好香燒肉味。
味道:8/10
🔸 澳洲牛面頰肉醬溫泉蛋意大利粉 $ 168
味道:8/10
▪️
🔹環境:😚 喺正尖沙咀【粵海酒店】對面,舖位都幾大,樓底相當高,吊住一個個彩色圓燈籠,基本上係畀人嚟吹水 隊酒嘅酒巴, 但係都有好豐富嘅西餐。 餐廳正中一幅牆設有一個超大投影電視,可以休閒喺度睇賽馬或球賽。
🗣另須加一服務費
人均消費:~$250