2023-04-23
一入餐廳就見到有大大部電視可以睇波,仲有桌球枱、鏢機,有得食有得玩仲有酒飲,絕對係能夠一次過滿足食玩飲嘅串燒專門店,仲要係通宵營業又唔限時,想玩幾耐都得餐廳中間有個開放式廚房,可以睇到佢哋即叫即燒嘅串燒,同埋佢哋嘅串燒真係整得好出色,性價比又高,另外酒嘅種類都好多,價錢合理,不過今次同阿仔撐枱腳就叫咗兩杯mocktail扮下嘢🤭🍹 ᴘᴀssɪᴏɴ ғɪᴢᴢ $𝟻𝟾入面有百香果、红茶同soda,飲落酸甜開胃🍹 ᴍɪx ʙᴇʀʀʏ ᴘᴀʀᴀᴅɪsᴇ $𝟻𝟾賣相幾靚😍第一啖啜下啲cream🤤,入口啖啖🍓味,好香甜╰☆免治雞肉棒 $48 雞肉軟嫩彈牙,食完一串辛辣味唔夠喉,再嚟多串鹽燒👍🏻正😋╰☆燒茄子$58茄子🍆有我最鍾意嘅木魚絲,燒得軟腍,味道啱啱好╰☆雞脾肉串$48燒茄子$58|大蔥雞肉燒 $48揀咗燒汁味,雞脾肉啖啖肉,雞肉嫩滑juicy。大蔥唔單止唔會有辛辣, 而且甜甜地好好味🤤雞肉又嫩又滑揀咗兩款是日新鮮之選,好抵食,每款$68就有兩粒😋╰☆什菌牛油蒜香帶子|牛油蒜香生燒鮑魚 連埋牛油燒更香,帶子爽彈,鮑魚煙韌彈牙╰☆玉子燒 $40|日式炸餃子 $48 玉子燒鬆軟柔嫩既多汁又有口感
🍹 ᴘᴀssɪᴏɴ ғɪᴢᴢ $𝟻𝟾
入面有百香果、红茶同soda,飲落酸甜開胃
🍹 ᴍɪx ʙᴇʀʀʏ ᴘᴀʀᴀᴅɪsᴇ $𝟻𝟾
賣相幾靚😍第一啖啜下啲cream🤤,入口啖啖🍓味,好香甜
╰☆免治雞肉棒 $48
雞肉軟嫩彈牙,食完一串辛辣味唔夠喉,再嚟多串鹽燒👍🏻正😋
╰☆燒茄子$58
茄子🍆有我最鍾意嘅木魚絲,燒得軟腍,味道啱啱好
╰☆雞脾肉串$48燒茄子$58|大蔥雞肉燒 $48
揀咗兩款是日新鮮之選,好抵食,每款$68就有兩粒😋
╰☆什菌牛油蒜香帶子|牛油蒜香生燒鮑魚
連埋牛油燒更香, 帶子爽彈, 鮑魚煙韌彈牙
╰☆玉子燒 $40|日式炸餃子 $48
玉子燒鬆軟柔嫩既多汁又有口感, 甜甜地仲有濃郁嘅蛋香,餃子炸得香口酥脆, 內餡飽滿啖啖肉,正!
驚食串燒唔夠飽,佢哋仲有麵食選擇
╰☆手打稻庭烏冬 $68
烏冬滑溜彈牙,送串燒一流