2008-05-28 3 瀏覽
難得放假, 想悠悠閒閒地食個下午茶, 之前食過o里間, 記得好抵下, 所以特地再去, 點知今次令人咁失望!!!明明下午茶時間, 近三點,俾個午餐牌你! ask them有無下午茶, D waitors/ waitresses 好似好唔like kee咁, 立即白鴿眼!! 咁午餐又真係揀唔到有乜想食ma...... 而且又會食唔哂~ 好啦, 未有, 咁坐底左, 就等多幾分鐘啦...... 等到有下午茶時又唔通知你又唔俾餐牌你...... 又要人ask先死死氣攞黎...... D 態度好似唔想理你咁!雖然今次係幫襯得好多, 只係下午茶, 但服務都唔可以差成咁ga ma! 食物就ok, 但服務差就已經令我唔想再去!!!!!